Aircooled Forum
Forumul unui grup de pasionati ai fenomenului VW Aircooled
Lista Forumurilor Pe Tematici
Aircooled Forum | Reguli | Inregistrare | Login

POZE AIRCOOLED FORUM

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Mariatha pe Simpatie
Femeie
25 ani
Prahova
cauta Barbat
25 - 52 ani
Aircooled Forum / broscar in timpul liber / Text de pe net Moderat de BubuL, MikeRG, MishuL, tipatescu
Autor
Mesaj Pagini: 1
MishuL
sniper

Din: Bucuresti,ROMANIA
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 7732
Amalia are nevoie sa foloseasca unele fragmente de text de pe net pt o lucrare, dar acestea sunt protejate si nu potzi da copy- cum ar fi:
Exista f'o posibilitate, f'un soft, care sa extraga textul de pe site? Sau de pe un PrtSc salvat ca jpg in paint?Ca sa nu steeaaaa sa clapageasca din nou. Ideea nu e de plagiat, nu e teza de mai shtiu eu ce, pur si simplu vrea sa ia din diverse locuri nishte fragmente.


_______________________________________
Was müssen wir kämpfen, ist, die Existenz und Vermehrung unserer Rasse und unseres Volkes, die Ernährung unserer Kinder und die Reinheit unseres Blutes, die Freiheit und Unabhängigkeit des Vaterlandes zu sichern, so dass unser Volk möglicherweise für die Erfüllung des reifen Mission zugeteilt ihm vom Schöpfer des Universums.

pus acum 13 ani
   
tipatescu
Moderator

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 1459
Din pacate cea mai sigura cale pe care o intrevad acum e sa printeze acel document  sa-l rescaneze si sa faca recunoastere de text. Nu ar fi prea greu .. .doar ca sunt mai multi pasi. Intr-o jumate de ora s-ar termina, cel mult ... poate chiar 10 minute ...  depinde ce calculator ai. 
Din fericire acel document are liber la printare ... sunt altele care nu au nici asta si probabil trebuie sa faci printscreen dupa ecran   ma rog, mai optimizat, dar se poate. Apoi scanare si restul ...

Sau nici macar scanare, daca esti smecher... eu aveam instalat de vreo 10 ani, pentru alte chestii un programel ghostview ... foarte util de altfel ...  si vad ca am putut sa export bitmapuri dupa fisierul care mi l-ai dat de exemplu, fara sa scanez ... bitmapuri pe care le poti procesa si la care poti face OCR.  Insa bmp-urile generate sunt fff mari ...  ma rog, poate nu am gasit eu si nu am avut rabdare sa caut niste setari optime. Bitmap-urile alea le poti baga direct in progreamul de recunoastere de text. La prima vedere insa sa scanezi ti-ar fi mai usor ... nu te-ai mai pierde in setari. Dar daca nu ai scaner ... faci asa.

O alta cale este sa spargi parola - exista programe care fac asta, daca le dai niste cuvinte cheie si niste puncte de plecare. Insa fiind un document facut in adobe 7, e mai putin probabil sa fie sparta usor ... dar nu imposibil. Din pacate nu am la indemana un atfel de program si trebuie sa fi atent, cele mai multe programe (90%) din cele pe care le-am gasit acum o saptamana cand aveam o problema asemanatoare , de pe DC/emule, etc aveau virusi, troieni in ele ... iar restul erau inutile. Aveam o data un programel bun, dura ceva, pe un calculator mai vechi - k6-II ... - dar nu stiu daca il gasesc repede si daca mai e compatibil. Zi-mi daca nu te descurci altfel si il caut ...

Modificat de tipatescu (acum 13 ani)


pus acum 13 ani
   
TZepeSH
Broscar pasionat

Din: Pitesti/Bucuresti
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 528
Mish, cauta abby fine reader, e un OCR, program de recunoastere text din imagine. Faci print screen si apoi folosesti abby. dar vezi ca e mare programul; il gasesti pe torrenti. Sau trimite-mi fisierul si ti-l rezolv eu diseara ca il am instalat, imi spui exact ce te intereseaza scos. ti-am trimis adresa de mail pe pm.

Modificat de TZepeSH (acum 13 ani)


pus acum 13 ani
   
draku
barkazist

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 657
daca nu te rezolva tzepesh, rezolv eu maine, da sa-mi zici pe ce adresa trimit textul

_______________________________________
Eu stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj...

pus acum 13 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la