Aircooled Forum
Forumul unui grup de pasionati ai fenomenului VW Aircooled
Lista Forumurilor Pe Tematici
Aircooled Forum | Reguli | Inregistrare | Login

POZE AIRCOOLED FORUM

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Sweet31
Femeie
25 ani
Bucuresti
cauta Barbat
25 - 47 ani
Aircooled Forum / Masina mea - Tip1 & Tip3 / va salut pe toti cei din comunitate! Moderat de BubuL, MikeRG, MishuL, tipatescu
Autor
Mesaj Pagini: 1
invechitu
Broscar nou

Din: Clinceni
Inregistrat: acum 10 ani
Postari: 4
La prezentarea mea ,ce pot spune decat ca prin 2000 am avut si eu un Kafer cu motor de 1200 cc,cred un 1300 din 70.Pe vremea aceea nu eram asa de pasionat de masini si in special de broscute,ci de motociclete.Am dat-o pentru ca am avut mare nevoie de bani.O luasem de la primul proprietar si era originala in totalitate.
La numarul de inmatriculare avea:B-98-WAC.Asta nu stiu daca a ramas inmatriculata pe acelasi numar,de atunci am vazut-o o singura data.Daca stie cineva de ea scrieti-mi era galben lamaie.
Acum istoria se repeta oarecum.Aratandu-i fiului meu care are 7 ani poze pe net cam cum era broscuta de am avut-o m-a luat din nou pasiunea,de aceasta data mai constient
Am gasit din nou un 1300 tot de prin 70,la cineva intr-o curte.Masina zace de cativa ani in ploaie si zapada ori soare ,este radiata la cerere dar m-am interesat si se poate reinmatricula,e 90%originala,are podeaua sudata dar n-am apucat sa vad cat de rau,rugina,si altele.Una peste alta e o baza buna de restaurare si mi-o doresc foarte mult,dar..dupa cateva discutii cu proprietarul un nene la vreo 50 si de ani ce mi-a cerut initial 600 euro mi-a lasat de inteles ca am face actele si pe 2000 de lei.Insa sunt doua probleme n-am acum banii s-o achizitionez si daca as lua din bugetul familiei stiti cum e...alte prioritati ,inconstienta etc.
Sper sa se intample ceva frumos sa fac rost de bani si sa devin unul din comunitatea voastra ca deocamdata nu sunt neavand cu ce.

Va salut inca o data si sper sa ne revedem curand punand si niste poze cu achizitia.


pus acum 10 ani
   
MikeRG
Moderator

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 1628
Just do it!

pus acum 10 ani
   
MishuL
sniper

Din: Bucuresti,ROMANIA
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 7732
Conashule, DACA poti sa schimbi acele table (podele, canale de caldura etc) singur sau DACA vei putea deturna din economia "alba" sau produce in economia "subterana" minim 1500 de euro pt cumparat tablele (cam 500) si dat la reparat (cam 1000), ia-o. Daca nu, nu te baga, pt ca vei imobiliza bani intr-un fier in curte.

_______________________________________
Was müssen wir kämpfen, ist, die Existenz und Vermehrung unserer Rasse und unseres Volkes, die Ernährung unserer Kinder und die Reinheit unseres Blutes, die Freiheit und Unabhängigkeit des Vaterlandes zu sichern, so dass unser Volk möglicherweise für die Erfüllung des reifen Mission zugeteilt ihm vom Schöpfer des Universums.

pus acum 10 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la