Aircooled Forum
Forumul unui grup de pasionati ai fenomenului VW Aircooled
Lista Forumurilor Pe Tematici
Aircooled Forum | Reguli | Inregistrare | Login

POZE AIRCOOLED FORUM

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Mariatha
Femeie
25 ani
Prahova
cauta Barbat
25 - 52 ani
Aircooled Forum / CALATORII si INTALNIRI / Calendarul evenimentelor Retromobil Club Romania Moderat de BubuL, MikeRG, MishuL, tipatescu
Autor
Mesaj Pagini: 1
MikeRG
Moderator

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 1628
Sambata 29 septembrie 2018 se va desfasura a XX-a editie R.C.R. a Raliului "Memorial Giurgiu 1904" startul urmand a se da incepand cu ora 09.30 din parcajul Bucuresti Mall (Vitan).
Traseul raliului masoara 150 km si va include sase probe speciale. Ca si la editiile precedente participantii vor schimba impresii la finalul raliului la Restaurantul Perla din Giurgiu degustand traditionalul meniu pescaresc. Tot aici va fi organizata si festivitatea de premiere.
Sunt asteptate la start un numar de maxim 90 de echipaje, dintre care, in regim de raliu de regularitate, 70 de echipaje, in ordinea inscrierii respectiv in regim de raid, 20 echipaje, traseu liber ales, necronometrat.
La raliu pot participa exclusiv automobile si motociclete atestate ca vehicul istoric.
Inscrierile se fac accesand formularul
Lista de start se inchide miercuri 26 septembrie ora 20.00 cererile de participare fiind preluate exclusiv prin accesarea formularului de mai sus. Regulamentul raliului a fost postat pe si include taxele de participare pentru fiecare din sectiuni (raliu de regularitate/raid) acestea trebuind a fi achitate prin transfer in contul R.C.R..

Vă aşteptăm cu drag!

Mult succes echipajelor participante !

***************************************************************************************

Corint Junior anunță cu entuziasm vizita autorului Martin Sodomka la București! Acesta semnează una dintre noutățile toamnei în colecția Corint Junior - Cum să construiești un automobil. Titlul se adresează în special copiilor mai mari de șase ani, dar și tuturor iubitorilor de povești ilustrate despre automobile de colecție.

Martin Sodomka, autorul cărții, este designer grafic, originar din Republica Cehă. Acesta a mai publicat: How to Build a Motorcycle, How to Build a House și How to Build a Plane.

Lansarea oficială a cărții are loc sâmbătă, 29 septembrie, ora 9:00, în cadrul Raliului de Regularitate Memorial Giurgiu 1904 (ediția a XX-a), un eveniment dedicat pasionaților de automobile istorice și organizat de prietenii noștri de la Retromobil Club România în parcarea București Mall (Calea Vitan 55-59).

Cu cine vorbim despre carte?

*Martin Sodomka - autor și ilustrator din Cehia
*Bogdan Coconoiu - președintele Retromobil Club România
*Cătălin Strat - director editorial Corint Junior

Lansarea va fi urmată de o sesiune de întrebări și răspunsuri și autografe din partea autorului Martin Sodomka.

Acțiunea cărții se petrece în 1964, într-un cartier mărginaș al unui mare oraș, când toate drumurile din toată lumea sunt străbătute de nenumărate mașini frumoase și benzina nu costă aproape nimic. Mai mult decât atât, în afara orașelor nu există limită de viteză și șoselele sunt mult mai libere.

Doi prieteni, șobolanul Arnie și vrăbioiul Bill, se hotărăsc să construiască împreună un automobil. Cu puțin ajutor din partea broscoiului Christian, care le face rost de toate piesele de care au nevoie, echipa se poate pune veselă la treabă. Cei doi prieteni locuiesc la periferia unui oraș, printre curți vechi și ateliere auto, în apropierea unui cimitir de mașini.

Cărțile vor fi puse în vânzare la lansare prin intermediul Diverta

MIDOCAR este partenerul de mobilitate, cel care asigură deplasările autorului pe durata vizitei la București. Tot MIDOCAR pune la bătaie premiile tombolei pe care o vom desfășura în cadrul lansării.

calendarul retromobil club romania sambata septembrie 2018 desfasura xx-a editie r.c.r. raliului

37.3KB


pus acum 5 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la