Aircooled Forum
Forumul unui grup de pasionati ai fenomenului VW Aircooled
Lista Forumurilor Pe Tematici
Aircooled Forum | Reguli | Inregistrare | Login

POZE AIRCOOLED FORUM

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
adee pe Simpatie.ro
Femeie
24 ani
Mures
cauta Barbat
24 - 59 ani
Aircooled Forum / Recycle Bin / Ptr. nTelectualu Moderat de BubuL, MikeRG, MishuL, tipatescu
Autor
Mesaj Pagini: 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 ... 23
RaduI
admin.

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 3419
eu nu inteleg rostul discutiei, niciodata nu va veti convinge unul pe celalalt si e firesc.
Zice Liviu ca de ce nu zic ceilalti nimic. Pai eu, de pilda, am sistemul meu de valori, parerile mele apropo de familie, munca si bani, sunt ale mele si nu tin sa conving pe nimeni, eu ma simt bine asa dar poate ca altul nu.
La fel si voi doi, fiecare se simte bine cu ale lui, de ce tineti musai sa-l convingeti pe celalalt ca e mai bine altfel ???


_______________________________________
VW1200/1964
MZ ES 175/1, 250cc / 1960

-------------------------------------------------------------------------- , ,

pus acum 13 ani
   
angelinno
Vizitator



Subscriu la ce zice Radu!

pus acum 13 ani
   
MishuL
sniper

Din: Bucuresti,ROMANIA
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 7732
Bah deci nu convingerile lui Liviu ma deranjeaza, ci IPOCRIZIA!    Iata mai jos o selectzie de citate- mai era un post in care zicea ca el e lenesh shi cel mai mult ii place sa stea cu mana pew puhla shi sa nu faca nimica- nu l-am gasit la repezeala, si am treaba, am bani de facut nu posturi de cautat
Am avut meciuri cu cineva pana acum pe motiv de convingeri??? Uite, cand ii puneam RaduIului motorul MEU la masina LUI, tocmai discutam despre totala diferentza dintre optziunile noastre politice- el fiind pe culoarea soarelui in miezul zilei, eu pe culoarea pe care o are cand rasare . A fost macar O singura data sa discutam macar in contradictoriu pe aceasta tema?     Sau sa avem meciuri? Sa-i zic Bah gata, nu eshti cu aia, sanatate, pune-tzi pedale la mashina???


liviu-ratb a scris:


MishuL a scris:

E Uite, l-ai fi vazut tu pe Liviu sa faca hocus-pocus cu generatorul ala intr-o noapte? Nicio piesa principala nu are sub 70 de chile.... Sau sa orbacaie printr-un pod cu lanterna, dupa tzevi si cabluri de sute de euro?
"

...io as fi TAMPIT de tot, sa fac asa ceva, care sa implice efort fizic ..NU as face NICI RUGAT!!!!   oricat ar costa alea... ..eventual, as pune pe un ,,sclav'' sa faca alea pt. mine... ..munca fizica e pentru animalele de povara ...aaaa, sa fie vorba de ceva cu valoare MARE si greutate mica???? ooo,sigur ca da...ma fac sarpe sa fac treaba... acrobat pe sarma...   da' pentru fiare?????? ma f!



liviu-ratb a scris:

..rentier??? io????sa castig eu patruj' de milioane la loto sau ceva, TOT nu ma las de serviciu  
...am coleg caruia din inchirieri ii vin pe luna ( adica, in fiecare luna) cam 2500 EURO, fara taxe! --dimineatza vine, pune salopeta, sapa alaturi de colegi, ii mai si cinsteste , se murdareste cot la cot cu ei... (deci nu cu mine, eu nu sap, eu dau drumul la apa pe strada...).
ALA OM....   un om si jumatate!!!! ..nu a vrut sa-si ia masina, nu vine imbracat in lux, nu-si bate joc de amarati ...il respecta TOOOOTI, chiar si eu... ...discutam despre cultura, chiar, dar, cooolmea, el stie chestii mai bine ca mine...mde, are timp liber mai mult, n'are copii, si purcoiu' cu bani...
...sa stau EU acasa, oricati bani as primi??  :as muri de rusine, de dispretz pentru mine insumi!!!!!!



= liviu-ratb a scris:

ps-de luni sunt iar la zugraveala ..ma vad ailaltzi, cand pleaca in frig, pe  teren, sa sape,  si-mi fac semne obscene, ca stiu c'o ,,frec'', la cald..ii zgarie pe matze...



liviu-ratb a scris:

a inceput nevasta sa urle, ca-mi da foc la fiare, c'ajunge cu atatea fiare...   ..trebuie MUSAI sa mai dau din masini--ramane UN trabant, UN teleu, trei busuri...



liviu-ratb a scris:


...mai exista si alta categorie, oamenii normali cu familii normale, care muncesc amandoi, se respecta reciproc, lucreaza impreuna pentru casa, intelectuali, cu mult bun simtz, niciunul ghertzoi, cu origini simple, sanatoase, bine educati.
NICIUNUL nu e sa aiba ultimul cuvant, cedeaza pe rand, in fata argumentelor rezonabile, prezentate de celalalt... , se inteleg.


_______________________________________
Was müssen wir kämpfen, ist, die Existenz und Vermehrung unserer Rasse und unseres Volkes, die Ernährung unserer Kinder und die Reinheit unseres Blutes, die Freiheit und Unabhängigkeit des Vaterlandes zu sichern, so dass unser Volk möglicherweise für die Erfüllung des reifen Mission zugeteilt ihm vom Schöpfer des Universums.

pus acum 13 ani
   
angelinno
Vizitator



Adica esti portocaliu?! Liviu e totalmente roshu!
Hai,impacati-va!Viatza e scurta si e pacat s-o consumatzi tachinandu-va!


pus acum 13 ani
   
MishuL
sniper

Din: Bucuresti,ROMANIA
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 7732
RaduI e galben, Liviu e roshu, eu portocaliu... deci sunt cel mai echilibrat

_______________________________________
Was müssen wir kämpfen, ist, die Existenz und Vermehrung unserer Rasse und unseres Volkes, die Ernährung unserer Kinder und die Reinheit unseres Blutes, die Freiheit und Unabhängigkeit des Vaterlandes zu sichern, so dass unser Volk möglicherweise für die Erfüllung des reifen Mission zugeteilt ihm vom Schöpfer des Universums.

pus acum 13 ani
   
RaduI
admin.

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 3419
ai inteles gresit, n-am convingeri galbene. Am zis doar ca galbenul mi-a priit la prosperitate, portocaliul mi-a daunat grav. Sub rosu am copilarit si am copilarit frumos: mici mestereli, citit enorm, ecrane extrem de putine, stat mult in soare  si verdeata. Daca as fi copilarit sub curcubeul asta de acum as fi fost un soarece de calculator.
Domne, a avea o convingere de o anume culoare ar insemna sa fac parte din vreun grup, cu anume convingeri. Cine ma cunoaste stie ca urasc grupurile, adunarile, mitingurile (de orice fel: broscaresti, motocicliste, politice, adica orice seamana a turma). Imi place sa-mi petrec timpul cu cei apropiati: familie, prieteni (putini- si niciodata toti deodata). Am ca prioritati, in ordine: familia, fierul- nu fiare in general ci doar unul singur, hai, doua, daca pun si motocicleta, meseria. (na, cam-ati facut sa ma bag si eu in chestii personale)
Legat de culori ... imi plac functie de imprejurari: rosu aprins cand bantui cu brosca, verde vara ... 

PS: merg rar la vot, din cauza lipsei de interes ptr. politic. Am votat cu amiralul in 2004. In 2009, nu. Cred ca data viitoare voi merge iar.
De o saptamana, strada pe care mi-am facut casa are nume: Strada Marinarului 


_______________________________________
VW1200/1964
MZ ES 175/1, 250cc / 1960

-------------------------------------------------------------------------- , ,

pus acum 13 ani
   
tipatescu
Moderator

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 1459
Zice bine, Radu  ... din acelasi motiv nici nu m-am bagat in discutii de o tabara sau alta, decat am zis ca ma enerveaza propozitiile aiurea - sper ca nu te-ai suparat . Parerea mea personala e - fiindca acum sunt in zona lui Liviu, adica pe topicul asta, o zic - ca nu conteaza ce face Mishu ... si nu vad de ce ne-am lua de el. Pur si simplu mie imi place sa-l citesc ... nu ca l-as urma mai mult sau mai putin - asta e o optiune personala ... - dar e distractiv. Fiecare alege ce vrea.  Si conceptiile despre lume si toate celelalte. In mare, na.  Dar de aceea unele discutii care degenereaza intr-un mod bizar ma fac sa ma simt jenat ... atat  de repetari voite sau de contradictii evidente. Liviu, ce rost au ? Chair trebuie sa dam pe fatza niste animozitati din astea ? Sau sa trecem granitza in zone prea personale ? Suntem pe forum tehnic, nu la galceava intre muieri !  E ok in rest ... oricare dintre noi - sau macar destui, sunt convins - zambim cand mai citim cate o traznaie de-a lui mishu sau de a ta, pe topicele voarte  ... dar sa polemizati in ideologii e ratarea placerii de a rasfoi forumul TEHNIC. Ideea e ca pasiunile comune, ne apropie ... si exista nenumarate asemanari intre noi ... mult mai multe decat deosebiri - pe forumul asta tehnic - nu ma gandesc la altele.

Apoi suntem multi  - si aici si eu, cel putin - care ne pastram viatza oarecum mai privata .. .desi ar fi mai multe sau mai putine de zis ... si altii facem traznai sau poate lucrui mai mult sau mai putin interesante  - daca nu alegem sa le facem publice, poate e mai bine - uneori am senzatia ca ne-am lua unii de altii si ne-am compara in sule care o are mai lunga cand citesc de-astea ... poate de aia unii suntem mai ... smeriti   

Apropos, am lipsit de la petrecerea de pomina dn facultate (si bine am facut) in care si-au masurat sculele si dupa care un amic - care intamplator era si cel mai dotat intelectual - a fost poreclit "Ala-cu-P...Mare" tot restul facultatii ...
Ce rost a avut ? Asa si aici ...  

Hai noroc si potoliti-va !   

Modificat de tipatescu (acum 13 ani)


pus acum 13 ani
   
MishuL
sniper

Din: Bucuresti,ROMANIA
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 7732
Eu aia vroiam sa spun, eu de felul meu sunt un om f tolerant, accept chiar shi poponarii, DACA nu ies in strada in chilotzi.
Cat despre politica, nu cred ca am incercat macar sa-i schimb cuiva, vreodata, convingerile. Nu m-am suparat pe nimeni cand a ieshit Ilici, nu am injurat pe nimeni cand au vrut sa-l mazileasca pe marinel (in paranteza fie spus, cand cu 8 anii la mashini shi cu cainii bagabontzi il uram de moarte; prima data cand a iesit nu m-am dus la vot (Bombo- Marinel), a doua oara m-am dus pentru ca sa impotriva prostanacului si a pesedeului).
Problema este ca Liviu este I-PO-CRIT. Mergea la ciordeala cot la cot cu mine la dechetteria din Schweighouse sur Moder, aduna de rupea (antologica este faza cand vroia sa ia un cofret de cablu, gaze, fibra, ce-o fi fost ala, in Linz ), are meciuri cu nevasta pe tema fiarelor infinit mai mari decat am eu, despre copii... nu mai discutam de copii.... dar face pe Sfantu' Mitica Blajinu', sotz shi tata model, om cu principii morale inalte, ceea ce NU ESTE CAZUL. Iar biznisuri, eu fac in relatzia cu diverse firme- Metalifer, remat.... Nu cred sa fie user pe forumul asta caruia sa nu-i fi reparat/transportat/cumparat/adus ceva, absolut moca, sau cel mult cu plata unor cheltuieli (gen benzina).
O alta problema: mergem pe ideea ca e forum de broscari. Adica de mashini. Adica mashina e in centrul atentziei- ca al'fel, nu mai faceam forumul, ne inscriam pe un forum gen mami.ro sau sotsitataideal.ro si terminam circul. Deci expresii gen "fier mort", punerea la spate a fiarelor, propovaduirea atitudinii de supunere in fatza fomeii, nu ishi au locul aici!!!   De ex, pe forumurile de pescuit/vanatoare, se spune f clar ca userii care vor posta impotriva acestor pasiuni (care pentru unii oameni pot parea inutile, crude, deplasate) vor fi banatzi fara prea multe discutzii.

Deci eu spun asa- si o sa si fac asta: DACA mai aud comentariile care au fost pana acum, si care nu cred sa fi fost facute si de ALTII in afara lui Liviu, eu voi da banul gros.


_______________________________________
Was müssen wir kämpfen, ist, die Existenz und Vermehrung unserer Rasse und unseres Volkes, die Ernährung unserer Kinder und die Reinheit unseres Blutes, die Freiheit und Unabhängigkeit des Vaterlandes zu sichern, so dass unser Volk möglicherweise für die Erfüllung des reifen Mission zugeteilt ihm vom Schöpfer des Universums.

pus acum 13 ani
   
RaduI
admin.

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 3419
bre, mi se rupe ca e ipocrit sau nu. Ce legatura are asta cu fiarele ?
Cel mai bine ar fi ca nici el sa nu se mai tot bage in ciorba ta (i-am tot zis asta in pm-uri) si nici tu in a lui atata timp cat nu incalca vreuna dintre regulile forumului.
Si va fi pace


_______________________________________
VW1200/1964
MZ ES 175/1, 250cc / 1960

-------------------------------------------------------------------------- , ,

pus acum 13 ani
   
MishuL
sniper

Din: Bucuresti,ROMANIA
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 7732
Foarte corect.

_______________________________________
Was müssen wir kämpfen, ist, die Existenz und Vermehrung unserer Rasse und unseres Volkes, die Ernährung unserer Kinder und die Reinheit unseres Blutes, die Freiheit und Unabhängigkeit des Vaterlandes zu sichern, so dass unser Volk möglicherweise für die Erfüllung des reifen Mission zugeteilt ihm vom Schöpfer des Universums.

pus acum 13 ani
   
angelinno
Vizitator



Ce faci?Terminashi cartea aia cu petrolul?Ca io terminai ceaslovu ala de B.Murgescu.
Te dadushi la fund??


pus acum 13 ani
   
MishuL
sniper

Din: Bucuresti,ROMANIA
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 7732
L-o fi absorbit o ventuza cu totul, inauntru

_______________________________________
Was müssen wir kämpfen, ist, die Existenz und Vermehrung unserer Rasse und unseres Volkes, die Ernährung unserer Kinder und die Reinheit unseres Blutes, die Freiheit und Unabhängigkeit des Vaterlandes zu sichern, so dass unser Volk möglicherweise für die Erfüllung des reifen Mission zugeteilt ihm vom Schöpfer des Universums.

pus acum 13 ani
   
RaduI
admin.

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 3419

angelinno a scris:


Te dadushi la fund??



_______________________________________
VW1200/1964
MZ ES 175/1, 250cc / 1960

-------------------------------------------------------------------------- , ,

pus acum 13 ani
   
albert_md2004
-iradiat cu acte-

Din: Iasi
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 244
va mananca ca pe zambilica.....lasati omul sa aprofundeze profund....

   


_______________________________________
Dr.A.M.D-XRayDoctor

pus acum 13 ani
   
MishuL
sniper

Din: Bucuresti,ROMANIA
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 7732
Se zice "Va mananca ca pe maimutza"

_______________________________________
Was müssen wir kämpfen, ist, die Existenz und Vermehrung unserer Rasse und unseres Volkes, die Ernährung unserer Kinder und die Reinheit unseres Blutes, die Freiheit und Unabhängigkeit des Vaterlandes zu sichern, so dass unser Volk möglicherweise für die Erfüllung des reifen Mission zugeteilt ihm vom Schöpfer des Universums.

pus acum 13 ani
   
angelinno
Vizitator



Pai shi maimutza si zambila au ....roshu!!!
Tzi-au ciomuit netu??? O fi prin cablu si l-a ciordit vreun mondial....


pus acum 13 ani
   
MishuL
sniper

Din: Bucuresti,ROMANIA
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 7732
Bah, n-o fi bolnav???   Adica bolnav- bolnav, pah bune, nu vaicareala lui... Sunatzi-l darcu' unu', vedetzi ce face...   Pe VeVeFeu a mai aparut?

_______________________________________
Was müssen wir kämpfen, ist, die Existenz und Vermehrung unserer Rasse und unseres Volkes, die Ernährung unserer Kinder und die Reinheit unseres Blutes, die Freiheit und Unabhängigkeit des Vaterlandes zu sichern, so dass unser Volk möglicherweise für die Erfüllung des reifen Mission zugeteilt ihm vom Schöpfer des Universums.

pus acum 13 ani
   
angelinno
Vizitator



Pai io il sun....da'nu poci sa-l vad pan telefon ce face  

pus acum 13 ani
   
razvan c
Broscar pasionat

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 424
Este in refacere dupa aviara, am vorbit eu cu Liviu la telefon.

pus acum 13 ani
   
MikeRG
Moderator

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 1628


pus acum 13 ani
   
RaduI
admin.

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 3419

MishuL a scris:

Bah, n-o fi bolnav???   Adica bolnav- bolnav, pah bune, nu vaicareala lui... Sunatzi-l darcu' unu', vedetzi ce face...   Pe VeVeFeu a mai aparut?



"..astept contactarea lu' hery poter...mersi...a! vezi ca nu mai intru p'acolo, tocma' din cauza lui...ma streseaza, daca e, zi-mi aci... "


_______________________________________
VW1200/1964
MZ ES 175/1, 250cc / 1960

-------------------------------------------------------------------------- , ,

pus acum 13 ani
   
tipatescu
Moderator

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 1459
inca are febra ...

pus acum 13 ani
   
sergiup
Broscar pasionat

Din: Arad
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 288
   

_______________________________________
1961 orange VW 1200 ragtop & red VW Golf MK1
Oldie But Goldie

... and thanks Ferdinand

pus acum 13 ani
   
MishuL
sniper

Din: Bucuresti,ROMANIA
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 7732
Chiar ca are! Ce zice de Heri Poter? Cine-i ala, io? Ca zice ca-l streseaza HP... Oi avea eu ochelari, da' nu-s rotunzi si oricum eu nu-s Harry Potter ci Voldemort


_______________________________________
Was müssen wir kämpfen, ist, die Existenz und Vermehrung unserer Rasse und unseres Volkes, die Ernährung unserer Kinder und die Reinheit unseres Blutes, die Freiheit und Unabhängigkeit des Vaterlandes zu sichern, so dass unser Volk möglicherweise für die Erfüllung des reifen Mission zugeteilt ihm vom Schöpfer des Universums.

pus acum 13 ani
   
angelinno
Vizitator



Liviuapanotebeuleee!!Mai esti racit?!Ti-a trecut aviara ?!
Hai s-o punem de-o afacere!Ieri i-am aratat unui mondial niste buzuri si era interesat de ala cu multe cotzomedii in el.
I-am zis 2000 de roni negociabil,iti dau si tie 50%,ce zici??


pus acum 13 ani
   
MishuL
sniper

Din: Bucuresti,ROMANIA
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 7732
L-a pus cineva pe bara un pic (nu eu), asa ca mai bine suna-l...

_______________________________________
Was müssen wir kämpfen, ist, die Existenz und Vermehrung unserer Rasse und unseres Volkes, die Ernährung unserer Kinder und die Reinheit unseres Blutes, die Freiheit und Unabhängigkeit des Vaterlandes zu sichern, so dass unser Volk möglicherweise für die Erfüllung des reifen Mission zugeteilt ihm vom Schöpfer des Universums.

pus acum 13 ani
   
RaduI
admin.

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 3419
s-a pus singur pe bara
suna-l 


_______________________________________
VW1200/1964
MZ ES 175/1, 250cc / 1960

-------------------------------------------------------------------------- , ,

pus acum 13 ani
   
neneavictor
Broscar pasionat

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 207
... d-aca  va Este door    de e-l    po-ate gasim      pe cineva...sai tina    locul.....!?

Modificat de neneavictor (acum 13 ani)


pus acum 13 ani
   
MishuL
sniper

Din: Bucuresti,ROMANIA
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 7732
Aoleooo! Nenea, ai baut apa dupa el?  Uite ca se ia!

_______________________________________
Was müssen wir kämpfen, ist, die Existenz und Vermehrung unserer Rasse und unseres Volkes, die Ernährung unserer Kinder und die Reinheit unseres Blutes, die Freiheit und Unabhängigkeit des Vaterlandes zu sichern, so dass unser Volk möglicherweise für die Erfüllung des reifen Mission zugeteilt ihm vom Schöpfer des Universums.

pus acum 13 ani
   
MishuL
sniper

Din: Bucuresti,ROMANIA
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 7732
Dar haidetzi sa nu mai facem bashcalie de el cat sta pe bara si nu se poate defenda

_______________________________________
Was müssen wir kämpfen, ist, die Existenz und Vermehrung unserer Rasse und unseres Volkes, die Ernährung unserer Kinder und die Reinheit unseres Blutes, die Freiheit und Unabhängigkeit des Vaterlandes zu sichern, so dass unser Volk möglicherweise für die Erfüllung des reifen Mission zugeteilt ihm vom Schöpfer des Universums.

pus acum 13 ani
   
angelinno
Vizitator



Baahh,mai traiesti?Vrei sa vii bine,nu vrei iar bine!
Crezi ca doarme cineva pe preshul tau???!


pus acum 13 ani
   
RaduI
admin.

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 3419
nu poate nici citi

_______________________________________
VW1200/1964
MZ ES 175/1, 250cc / 1960

-------------------------------------------------------------------------- , ,

pus acum 13 ani
   
MikeRG
Moderator

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 1628
in schimb mananca rahat la greu pe vwforum... unde pozeaza in victima tuturor moderatorilor...

pus acum 13 ani
   
RaduI
admin.

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 3419
tocmai de-asta are pauza aici. Eu i-am dat-o; mi se pare total neelegant ce face acolo.

_______________________________________
VW1200/1964
MZ ES 175/1, 250cc / 1960

-------------------------------------------------------------------------- , ,

pus acum 13 ani
   
MishuL
sniper

Din: Bucuresti,ROMANIA
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 7732
Da' ce face bah, ca ma roade cur'iozitatea?   Ajungetzi sa ma facetzi sa-mi mai fac un username acolo, deshi nu vreau
Sa incerc sa ghicesc: eu sunt satrapul al' mare, Radu face doar ce zic eu, ca'i e frica, pe el de fapt il iubeshte femeile, ca pe Margineanu, dar i se da la cap degeaba. El e bun, bland si darnic. Ei?

Uitatzi-va maine seara la telejurnale, ca e intalnire de Trabantzi la parcul Carol, SIIIGUR se da in stamba acolo, sa dee pe sticla.


_______________________________________
Was müssen wir kämpfen, ist, die Existenz und Vermehrung unserer Rasse und unseres Volkes, die Ernährung unserer Kinder und die Reinheit unseres Blutes, die Freiheit und Unabhängigkeit des Vaterlandes zu sichern, so dass unser Volk möglicherweise für die Erfüllung des reifen Mission zugeteilt ihm vom Schöpfer des Universums.

pus acum 13 ani
   
draku
barkazist

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 657


s-a komis
si una si alta  (intalnirea shi stamba)


_______________________________________
Eu stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj...

pus acum 13 ani
   
neneavictor
Broscar pasionat

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 207
Poate cineva sa posteze niste poze?

pus acum 13 ani
   
draku
barkazist

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 657
pun un link catre forumul traby.ro (sper ca nu e interzis)

_______________________________________
Eu stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj...

pus acum 13 ani
   
RaduI
admin.

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 3419
nu, nu-i interzis, de fapt, nu-i interzis mai nimic. E de bun simt insa sa nu porcai alte forumuri aici dar nici forumul asta in alte parti.

_______________________________________
VW1200/1964
MZ ES 175/1, 250cc / 1960

-------------------------------------------------------------------------- , ,

pus acum 13 ani
   
MishuL
sniper

Din: Bucuresti,ROMANIA
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 7732
V-am zis eu ca face circ si da pe sticla? Asa e'n Romanica, pamblicarii si circarii sunt la mare cautare. 

_______________________________________
Was müssen wir kämpfen, ist, die Existenz und Vermehrung unserer Rasse und unseres Volkes, die Ernährung unserer Kinder und die Reinheit unseres Blutes, die Freiheit und Unabhängigkeit des Vaterlandes zu sichern, so dass unser Volk möglicherweise für die Erfüllung des reifen Mission zugeteilt ihm vom Schöpfer des Universums.

pus acum 13 ani
   
neneavictor
Broscar pasionat

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 207
Auzi Mishule, da voi cand va certarati asa urat? Ca stiu ca in anii trecuti erati in relatii roz: il carai cu busul pe la intalniri, etc. Mi se parea chiar ca Liviu avea asa , o consideratie crescuta pentru tine..

pus acum 13 ani
   
MishuL
sniper

Din: Bucuresti,ROMANIA
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 7732
De la ipocrizia lui a inceput totul. Stii bine ca ca acu' 3 ani cand a venit cu mine aici cara si el de rupea din dechetterie, are si el casa si strada pline de troace (eu macar in strada nu mai le tzin), zice si singur ca nevasta-sa mai are putzin si ii da foc la troace, se milogeshte dupa 2 lei, daca te duce pan'la piatza itzi explica cat e el de amarat si ca sa-i dai banii de benzina etc. In schimb, mie imi zice ca ma bate Dumnezeu ca ciordesc din dechetterie sau din demolari, se lauda ca gata, da troacele, arunca tot, ca e un sotz si tata model si ca i se rupe'n paishpe de bani.
Cum sa-tzi zic, daca tu, TU, vii si-mi spui Bai Mishule, stii ca nu-i bine si frumos sa cotrobai prin fiarele din dechetterie sau sa scotzi sarme de prin demolari, nu-i frumos sa tzii casa plina de fiare, atunci da, ok, ai tot dreptul sa spui asta, dar nu EL. Eu imi stiu damblalele si mi le recunosc- e ca la alcolicii anunimi: Salut, sunt Mishu shi de 35 de ani adun fiare - el in schimb nu recunoashte, ba face si altora morala. Cat timp doar palavragea din cand in cand, a mai fost cum a mai fost- dar de ceva vreme prea a devenit lupul moralist.


_______________________________________
Was müssen wir kämpfen, ist, die Existenz und Vermehrung unserer Rasse und unseres Volkes, die Ernährung unserer Kinder und die Reinheit unseres Blutes, die Freiheit und Unabhängigkeit des Vaterlandes zu sichern, so dass unser Volk möglicherweise für die Erfüllung des reifen Mission zugeteilt ihm vom Schöpfer des Universums.

pus acum 13 ani
   
angelinno
Vizitator



Io zic: .

pus acum 13 ani
   
tipatescu
Moderator

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 1459
Intreaba Liviu pana cand sta pe bara, ca nu isi poate citi mesajele de pe forum ... si pe vwforum are casuta plina.

pus acum 13 ani
   
neneavictor
Broscar pasionat

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 207
Cum sa-ti zic eu Mishule sa nu mai iei fiare? Sau lui Liviu sa-io zic eu ceva? Pai ce treaba am eu? Fiecare face ce vrea in/cu viata. Mie chiar imi sunteti simpatici, amndoi in felul vostru, iar tu Mishule, fara suparare, esti deja vedeta chiar la mine acasa. M-am distrat copios acu' vreo saptamana cand sotia o certa pe fi-mea (care are patul plin de mutunache si cand doarme ii tine pe toti in brate de frica sa nu-i piarda) si ii zicea: "Ce e mizeria asta la tine in pat? Toate prostiile sunt in camera ta! Ce, tu esti Mishul? Fa imediat curat!!!!"   asa ca esti deja celebru. Imi placea cum scriai tu dincolo in topicul "d'ale lui MishuL". Imi pare rau ca ai sters atunci cand te-ai bosumflat si nu am apucat sa salvez nimic. Ai tu asa un stil, mai...aparte. A fost de exemplu tare aia cu ".. mergem cu nevasta cu busu dinspre Bolintin (parca, dar nu mai tin bine minte) spre Bucuresti. Vad niste pietris. Opresc, incep sa incarc. La un moment dat garda in spatele meu: Nino nino. Ce faci domle? iau pietris si eu putin." etc. etc. Povestile alea aveau asa un farmec anume. Pacat ca le-ai sters.
Bine, as putea sa mai povestesc si altele traite de mine pe viu, cum ar fi: neneavictor si MishuL se deplasau cu dubita albastra al celui din urma prin Bucuresti. Pe Mihai Bravu, MishuL franeaza brusc desi nu era nici un obstacol in fata, striga surescitat "stai asa putin" trage frana de mana, coboara din masina si, sub privirle ingrozita ale lui neneavictor fuge patru-cinci metrii in fata busului, se apleaca si ridica ceva. Se intoarce la masina triumfator, si ii arata lui neneavictor un surub: uite domle e de ala cu prinderea nu'stiu'cum, nu era pacat sa-l las in strada? neneavictor ii da dreptate lui MishuL cu glas tare dar in sinea lui se infioara de cat de "originali" pot fi oamenii. Hai sa avem drumuri bune!


pus acum 13 ani
   
tipatescu
Moderator

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 1459
La pomana lui mishu cred ca multe o sa se pop(vest)easca ... 
Eu mergeam cu el si s-a oprit din senin sa bage niste borduri peste mine, in masina ...

PS.  Sa-l tina Cel De Sus cat mai in putere ... ca sa aiba ce poovesti !

Modificat de tipatescu (acum 13 ani)


pus acum 13 ani
   
MishuL
sniper

Din: Bucuresti,ROMANIA
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 7732
Nu stiu cat are pauza Liviu, oricum nu de tot, dupa cum am mai zis pe forumul asta se baneaza doar botzii, curvele (alea reale, femei) si pushtanii corditzi si obraznici (TDR). Aaaa, si mai e ala de pe la Sibiu, de-a tocat tip 3-ul sa-l vanda transhat.

Sa revenim la ale mele. Astazi am terminat practic de dezechipat panoul din centrala termica. A mai iesit de cateva chile bune de sarme.
Iata-l inainte sa ma apuc de treaba.

ptr. stiu cat are pauza liviu, oricum tot, dupa cum mai zis forumul asta baneaza doar botzii, sniper

30.5KB


_______________________________________
Was müssen wir kämpfen, ist, die Existenz und Vermehrung unserer Rasse und unseres Volkes, die Ernährung unserer Kinder und die Reinheit unseres Blutes, die Freiheit und Unabhängigkeit des Vaterlandes zu sichern, so dass unser Volk möglicherweise für die Erfüllung des reifen Mission zugeteilt ihm vom Schöpfer des Universums.

pus acum 13 ani
   
MishuL
sniper

Din: Bucuresti,ROMANIA
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 7732
Si astazi cand m-am apucat de treaba. Starea actuala- maine. Mai am de luat un transformator de 24V si un intrerupator. Atat.

ptr. astazi cand m-am apucat treaba. starea actuala- maine. mai luat 24v atat. sniper

28.5KB


_______________________________________
Was müssen wir kämpfen, ist, die Existenz und Vermehrung unserer Rasse und unseres Volkes, die Ernährung unserer Kinder und die Reinheit unseres Blutes, die Freiheit und Unabhängigkeit des Vaterlandes zu sichern, so dass unser Volk möglicherweise für die Erfüllung des reifen Mission zugeteilt ihm vom Schöpfer des Universums.

pus acum 13 ani
   
MishuL
sniper

Din: Bucuresti,ROMANIA
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 7732
Maine urmeaza:




_______________________________________
Was müssen wir kämpfen, ist, die Existenz und Vermehrung unserer Rasse und unseres Volkes, die Ernährung unserer Kinder und die Reinheit unseres Blutes, die Freiheit und Unabhängigkeit des Vaterlandes zu sichern, so dass unser Volk möglicherweise für die Erfüllung des reifen Mission zugeteilt ihm vom Schöpfer des Universums.

pus acum 13 ani
   
MishuL
sniper

Din: Bucuresti,ROMANIA
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 7732
Bueeei, eu credeam ca suntem la D'ale lui Mishu... na ca i-am poliat topicul lui Liviu   Scuze... nu stai insa sa mut la topicul mei nici taiat.

_______________________________________
Was müssen wir kämpfen, ist, die Existenz und Vermehrung unserer Rasse und unseres Volkes, die Ernährung unserer Kinder und die Reinheit unseres Blutes, die Freiheit und Unabhängigkeit des Vaterlandes zu sichern, so dass unser Volk möglicherweise für die Erfüllung des reifen Mission zugeteilt ihm vom Schöpfer des Universums.

pus acum 13 ani
   
RaduI
admin.

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 3419

tipatescu a scris:

Intreaba Liviu pana cand sta pe bara, ca nu isi poate citi mesajele de pe forum ... si pe vwforum are casuta plina.

pana pe 27 martie. Dar nu zicea ca nu mai vrea in veci pe aici ?


_______________________________________
VW1200/1964
MZ ES 175/1, 250cc / 1960

-------------------------------------------------------------------------- , ,

pus acum 13 ani
   
MikeRG
Moderator

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 1628
uite ce zice mazeta:

..cand am scris ce-am scris, mai suuuus, de s'au suparat unii ca'i bag la gramada, eram nervoz  .Nu m'am exprimat SUFICIENT de clar. Scuzoaie  .Oricum, am zis ca nu mai intru pe forumul ala o vreme, unde ma coplesea cu exemplele lui. Ma deranja, incercand sa ma puna in inferioritate. Mai ales comparatiile facute intre nevestele fiecaruia  ...Am zis sa fac o pauza, cum mi-au si recomandat unii colegi (ai lui) de moderat. Acu'...primii pe pm citate de dincolo, cand nu citeam, in care unii spuneau sa terminam amandoi, ca nu TREBUIE sa fim la fel. Da'..daca nu mai intram, n'am mai vazut...X--in schimb, acolo s'a inrosit ,,problema'', c'am ajuns ,,pe rosu". Am zis, deci, ca nu intru, nu ca NU MAI INTRU NEVER  ...astept sa se intoarca acasa, ca al-fel se intelege omu' la telefon..si se lamureste..
.ps--sunt sigur ca unii care au copiat de aci numai ce era mizerabil si putea inflama, nu vor copia si asta, sau ceva care sa lamureasca problema..
De fapt, sunt curios, cat o sa fiu tinut pe tusa, acolo, mai ales ca subiectul topicului nu e si autorul sanctiunii..Chestia nashpa e ca el nu poate intra aci, sa vaza si io nu pot intra acolo, sa vaz


pus acum 13 ani
   
angelinno
Vizitator



Pentru Reateapanoveul:

Tâlharul pedepsit

Într-o zi, prin asfinţit,
Şoaricele a-ndrăznit
Să se creadă în putere
A pradă stupul de miere.

El intrase pe furiş,
Strecurat pe urdiniş,
Se gândea că o albină-i
Slabă, mică şi puţină,
Pe când el, hoţ şi borfaş,
Lângă ea-i un uriaş.

Nu ştiuse ca nerodul
Va da ochii cu norodul
Şi-şi pusese-n cap minciuna
Că dă-n stup de câte una.

Roiul, cum de l-a zărit
C-a intrat, l-a copleşit.
Socoteală să-i mai ceară
Nu! L-au îmbrăcat cu ceară,
De la bot până la coadă
Tăbărate mii, grămadă,
Şi l-au strâns cu meşteşug,
Încuiat ca-ntr-un coşciug.

Nu ajunge, vream să zic,
Să fii mare cu cel mic,
Că puterea se adună
Din toţi micii împreună.

Modificat de angelinno (acum 13 ani)


pus acum 13 ani
   
RaduI
admin.

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 3419
Asa cum am dat de inteles, eu l-am bagat la pauza. Cred ca sunt singurul din echipa de "cleaning-manageri" din forum care nu-l cunoaste personal asa ca, zic eu, n-am nici antipatii si nici simpatii fata de L-ApaNovaTebe.

Pauza o are din 2  motive:

motiv1- unii dintre noi ne-am mutat de dincolo din diverse motive dar am hotarat ca nu vom amesteca viata de aici cu cea de dincolo. Adica nu criticam vwforum aici si nici persoanele care ne-au facut sa migram. Dar, firesc mi se pare ca nici sa nu acceptam sa se intample acolo treaba asta, adica ca cineva sa se apuce sa ne faca acolo atmosfera proasta, mai ales un personaj care atunci cand a fost poftit pe forumul asta tocmai avea contul suspendat acolo si i s-a spus ca aici nu se va lua nimeni de ce si cum scrie, cu conditia sa nu sara calul.

motiv2- pai... el a zis acolo ca aici nu mai intra ! Asa ca l-am ajutat sa persevereze in hotarare si i-am luat tentatia de la indemana.

ps: se plange acolo ca el n-a zis ca nu mai intra NICIODATA. Pai nici eu nu l-am banat permanent.

Mai sunt multe chestii legate de personaj care mi s-au acumulat dar n-am zis nimic. Primul meu contact cu el a fost cu muuulti ani in urma cand m-a injurat pe forum, public (vwforum) pentru ca nu stiam ca wartburgul are racire cu apa (pe atunci nu posta asa alambicat, scria ca toata lumea, figura asta a invatat-o mai tarziu realizand astfel ca probabil, daca pozeaza in excentric, i se vor trece multe cu vederea). Eram moderator, l-am banat. Aici se ia de Misu permanent (daca urmariti cu atentie conflictele dintre ei veti constata ca aproape  totdeauna el e cel care ataca primul). Daca Misu ii zice ceva sau ii mai taie accesul  cateva zile, incepe cu soparlitele prin PM-uri, incercand sa bage zazanie intre moderatori (nu se gandeste ca noi 4 ne cunoastem de foarte multi ani si nu merge figura). Daca i-am explicat ca nu e treaba mea sa ma bag in conflictele lor personale, a trecut la jigniri, ca de frica lui Misu nu intervin si ca lasa, ca rezolva el cu alt moderator.
In ajunul intamplarii de pe vwforum tocmai negociasem cu Misu sa-l ignore ... 
Iar fatzaiala asta intre forumuri aruncand cu caca dincolo functie de cum e primit/respins, nu-mi place.

PS2: Citat din regulament
"4. Forumul nu se constituie intr-un concurent al forumurilor similare din Romania sau din alte tari. De asemenea, in ciuda asemanarii de nume, nu exista nicio legatura intre site-urile si administratorii aircooled.ro si aircooled.3xforum.ro.
Sunt STRICT INTERZISE orice fel de referiri denigratoare la adresa altor site-uri, blog-uri, forumuri cu tematica VW in general sau air-cooled, in conditiile in care nici acestea nu contin referiri sau atitudini rauvoitoare, fatzishe sau voalate, la adresa forumului nostru sau a membrilor sai.
NU sunt interzise, ba chiar sunt incurajate, trimiterile catre informatii folositoare de pe alte site-uri si forumuri."


_______________________________________
VW1200/1964
MZ ES 175/1, 250cc / 1960

-------------------------------------------------------------------------- , ,

pus acum 13 ani
   
MikeRG
Moderator

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 1628
Eram moderatori (noi 2) si l-am banat. Si apropos, l-am uitat banat vreun an jumate, timp in care a fost liniste, nu?

pus acum 13 ani
   
RaduI
admin.

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 3419
pai "banat" pe vwforum inseamna definitiv, nu cu termen, ca aici.  Nu stiu cine l-a repus in drepturi, la vremea aia.
Era liniste oricum atunci, el posta numai cand era cu chef de scandal (sincer, pana sa-l vad in poze si sa-i aflu povestea, avand in vedere si nick-ul lui care zicea de RATB, mi-l imaginam ca este vreun sofer de autobuz care intra pe forum numai cand e cu chefu in nas si cauta galceava)
De obicei nu port ranchiuna dar, la o adica, imi amintesc tot.
Dupa expirarea vacantei va putea face, ca si pana acum, tot ce are chef, aici. Cu exceptia atacurilor la persoana, ca orice user. Daca se mai apuca sa arunce cu laturi pe alte forumur, ban permanent ptr. el si urmasii urmasilor lui.
Nu-mi plac soiul asta de discutii, propun sa nu mai dezvoltam subiectul.


_______________________________________
VW1200/1964
MZ ES 175/1, 250cc / 1960

-------------------------------------------------------------------------- , ,

pus acum 13 ani
   
draku
barkazist

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 657
domnu' doctor (@mishul), lasi pompele alea din centrala termica acolo??
pai cand o sa ma chemi sa iti fac incalzire centrala la moshie, cu ce o facem?


_______________________________________
Eu stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj...

pus acum 13 ani
   
MishuL
sniper

Din: Bucuresti,ROMANIA
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 7732
Hai ca asta-i tare, cat sta pe bara ca nu poa' sa-si citeasca PM-urile   Na ca ajunseram si Iahuu-doi
Draku: continuam pe topicul meu.


_______________________________________
Was müssen wir kämpfen, ist, die Existenz und Vermehrung unserer Rasse und unseres Volkes, die Ernährung unserer Kinder und die Reinheit unseres Blutes, die Freiheit und Unabhängigkeit des Vaterlandes zu sichern, so dass unser Volk möglicherweise für die Erfüllung des reifen Mission zugeteilt ihm vom Schöpfer des Universums.

pus acum 13 ani
   
MishuL
sniper

Din: Bucuresti,ROMANIA
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 7732
Aaaa, uitam: bah da' nu m-am luat NEVER de nevasta-sa, n-am zis decat ca spune doar ca-i da nevasta foc la fiare, apoi 2 posturi mai incolo ca el e dedicat familiei si armonia domneshte
Uite si clipul- se potriveshte manusha, nu?




_______________________________________
Was müssen wir kämpfen, ist, die Existenz und Vermehrung unserer Rasse und unseres Volkes, die Ernährung unserer Kinder und die Reinheit unseres Blutes, die Freiheit und Unabhängigkeit des Vaterlandes zu sichern, so dass unser Volk möglicherweise für die Erfüllung des reifen Mission zugeteilt ihm vom Schöpfer des Universums.

pus acum 13 ani
   
MikeRG
Moderator

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 1628

RaduI a scris:

pai "banat" pe vwforum inseamna definitiv, nu cu termen, ca aici.  Nu stiu cine l-a repus in drepturi, la vremea aia.

La vremea aceeea m-a cautat de pe o clona - **** - s-a milogit puternic si ... l-am dezlegat (nu stiam ce fel e, am zis ca na, a gresit omul, a stat puternic pe bara, s-o fi reabilitat - se pare ca nu, precum puscariasii care se specializeaza mai puternic la "facultate"


editat la rugamintea clonei


pus acum 13 ani
   
MishuL
sniper

Din: Bucuresti,ROMANIA
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 7732
Am avut si eu odata o clona, Neudorf (cartierul in care stau la Strazburg), o foloseam sa caut documentatie de Golf, de-abia il luasem (acum nu-mi mai tre', mi-am luat RTA-ul), pana la urma m-au banat pt ca m-a dat Bogdan-bus de gol zicandu-mi Mishule , si nici nu mi-am mai facut.
Cat despre disparitzia de pe subforumul lor aircooled, cred ca e evident ca n-am de gand sa ma mai "intorc", eu cand plec, plecat raman, nu ca altzii


_______________________________________
Was müssen wir kämpfen, ist, die Existenz und Vermehrung unserer Rasse und unseres Volkes, die Ernährung unserer Kinder und die Reinheit unseres Blutes, die Freiheit und Unabhängigkeit des Vaterlandes zu sichern, so dass unser Volk möglicherweise für die Erfüllung des reifen Mission zugeteilt ihm vom Schöpfer des Universums.

pus acum 13 ani
   
nTelectualu
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 4006
..cat nu am intrat, am pus calcu' de la Bubu
..a facut ceva nazuri, ca era nefolosit, da' acu' merge..cand am dorit sa intru de pe el pe contul meu, crez c'am scris liviu/ratb in loc de liviu-ratb si n'am mai putut intra.. ..am cerut parola, dar..perseveram EU cu greseala si nu mergea..acum am intrat pe ,,vechiul'' calc, si ..merge...am vazut greseala.
..in rest, fara sa ma pot apara, vaz p'aci numa' prostii... . ignor.


pus acum 13 ani
   
nTelectualu
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 4006
..azi am fost ,,posedat'' de un geniu rau si m'am apucat sa desfac plumbu' de cupru... ..m'a mancat in cxxr..2,5 lei kilu',  , a pus ala plumbu' pe cantar o secunda, si-a zis--trei kile!!sa n'apuc sa vad ca sarise cu aproape jumate peste..deci avea trei-jumate..plus cat mai fura ei cu cantaru'...300gr/kg... --da' m'am scos cu altele--am facut schimb cu ei si am luat un acumulator pt. back-up, BUN de 12v/7ah...la ora18 l'am pus la convertizor si abia acum piuie ca-i descarcat(cu sarcina--un neon de 14 w..) ..si..am gasit intre fiare acolo, un shubler, niste poansoane cu cifre--ca de vw--, spirale...dau tot fiare vechi la schimb..

ptr. ..azi fost geniu rau m'am apucat desfac plumbu' cupru... ..m'a mancat cxxr..2,5 lei pus ala dubash

33.9KB

Modificat de liviu-ratb (acum 13 ani)


pus acum 13 ani
   
tipatescu
Moderator

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 1459
Niste poansoane cu litere gasisi cumva ?

pus acum 13 ani
   
cristobob
Broscar pasionat

Din: Cluj Napoca
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 240

tipatescu a scris:

Niste poansoane cu litere gasisi cumva ?

se gaseste set de cumparat; parca e vreo 10 euro


pus acum 13 ani
   
nTelectualu
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 4006
..ba am gasit...cu litera ,,o''
..m'am dus a doua zi si am luat inca un acumulator d'ala, am doua de 7A acum...si am --mai luat-- si poansoane, un subler bun (nu aveam decat unu' rujinit..). popnituri-vreo doua pungi...spirale si tarozi de diferite cote (...).


pus acum 13 ani
   
tipatescu
Moderator

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 1459
@Cristobob, unde gasesti ? Desi, e cam pacat ca pentru literele A si S sa cumpar tot setul...   

pus acum 13 ani
   
angelinno
Vizitator



Salutare,intrasi se pare in aminstie,ca zi e in 21!Si daca tot te replofilasi ia zi-i un pret la fier vechi,p-acolo pe la voi.
Am un gramadau de fiare ciacare si obadate si nu le-as da blonzilor de la Moroieni.
Eventual niste adrese si program de lucru.


pus acum 13 ani
   
cristobob
Broscar pasionat

Din: Cluj Napoca
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 240
.



pus acum 13 ani
   
cristobob
Broscar pasionat

Din: Cluj Napoca
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 240

cristobob a scris:


tipatescu a scris:

Niste poansoane cu litere gasisi cumva ?

se gaseste set de cumparat; parca e vreo 10 euro

am gresit eu: literele, in functie de inaltime literei:
2=19.70 euro (27 de piese)
3=13.49  euro (de la inaltimea de 3.0 pana la 10.0 sunt 36 caractere )
4=14.85
5=15.12
6=20.29
8=26.90
10=34.78
cifrele (nu stiu de ce, dar sunt doar 9 bucati):
2.0=3.89
2.5=3.89
3.0=4.17
4.0=4.62
5.0=5.71
6.0=6.88
8.0=9.15
10.0=12.59
12.0=19.74
astea-s preturile de lista fara TVA, in euro.


pus acum 13 ani
   
nTelectualu
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 4006
..de belea....

..mutati-va bre, la topicul vostru!!!

..faceti-va toapicele voastrili!!!

...angelino---erai baut..??sau ce????le balmajesti  


pus acum 13 ani
   
RaduI
admin.

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 3419

liviu-ratb a scris:



...angelino---erai baut..??sau ce????le balmajesti  





_______________________________________
VW1200/1964
MZ ES 175/1, 250cc / 1960

-------------------------------------------------------------------------- , ,

pus acum 13 ani
   
angelinno
Vizitator



iooooooooo? consum decat de trei ori pe an:de Craciun,de Paste si in fiecare zi.
zisei ca intrasi in aminstie sau se foloseste alt calendar,ca pana-n 27 mai era.
si ca te facusi si copil de casa,io-te aduni si belesti cabluri...sau ce vrei tu!


pus acum 13 ani
   
RaduI
admin.

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 3419
e dupa calendaru' pe stil vechi 

_______________________________________
VW1200/1964
MZ ES 175/1, 250cc / 1960

-------------------------------------------------------------------------- , ,

pus acum 13 ani
   
nTelectualu
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 4006
poi..sarmurile alea nu-s de acasa..sunt de la scarbiciu...de acasa mi-a zburat nevasta ce se vede in poza aia, de dincolo...
...ce amnistie bre????aaaaa...daca nu-ti merge mintea repede...pui intrebari ca Gaga... ..ca nu-i treaba ta... ...e de fapt armistitiu...supravegheat.


pus acum 13 ani
   
RaduI
admin.

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 3419
"vorbesti prostii" ca sa te citez. Nu e nici o supraveghere, am avut o discutie privata, te-am rugat ceva si am stabelit ceva, am mai stabelit ceva si cu altcineva si gata.
Hai, noapte buna 


_______________________________________
VW1200/1964
MZ ES 175/1, 250cc / 1960

-------------------------------------------------------------------------- , ,

pus acum 13 ani
   
nTelectualu
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 4006
adica ,,cineva'' tine ochiu' pe altcineva si pe celalalt cineva .
..aiiii, bre, nu mai stii de gluma...???? ..bagi in seama toate ,,prostiile''??? ce, tre' sa stie toata ,,lumea'' detalii????las' sa nu mai stie!!!


pus acum 13 ani
   
angelinno
Vizitator



Dadu la teve! ca sa te citez!
cablurile alea de le belishi tu ar putea proveni de la stadion???


pus acum 13 ani
   
nTelectualu
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 4006
..iar te mananca'n c..r    ca pe mantiliza.. ai limbarita   diaree verbala   vintiligo pe creier ..nu zisei ca's de la serviciu??nu mai face nicio aluzie la locu' meu de munca, de zona in care stau sau chestii  d'astea..

pus acum 13 ani
   
angelinno
Vizitator



Care mantiliza?? Cine-i aia??Tu..ai...scar-pi-na-t-o??
Nu stiam ca apa curge pan'cablu Te stiam ,din scrierile tale ca dai cu pen-sula...bidineaua..pompa..!Si d-acu-ncolo voi ocoli cartierul tau!

si rezolva-l pe omul ala cu capacul de canal!
Alfel trebuie sa-l ajute Mishul...

Modificat de angelinno (acum 13 ani)


pus acum 13 ani
   
MishuL
sniper

Din: Bucuresti,ROMANIA
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 7732
Uite c-am uitat! Pot procura capac de canal din Francia, de prin demolari, cu tot cu rama, dar e destul de greu si asta costa. Cota-parte din benzina, adica. Oricum cred ca tot iese convenabil...  Ca idee, valoarea capacului ca fier vechi ar fi CADOU.

_______________________________________
Was müssen wir kämpfen, ist, die Existenz und Vermehrung unserer Rasse und unseres Volkes, die Ernährung unserer Kinder und die Reinheit unseres Blutes, die Freiheit und Unabhängigkeit des Vaterlandes zu sichern, so dass unser Volk möglicherweise für die Erfüllung des reifen Mission zugeteilt ihm vom Schöpfer des Universums.

pus acum 13 ani
   
nTelectualu
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 4006
...mantiliza era o prostituata, cu ,,mancarimi''.. in...la...pe...
..apa curge SI prin cablu, gol pe interior, si de plumb- si de plastic..habar n'ai de nimic...
..io dau cu trafaletu'...e mai modern, cu ce zici tu dau aia inapoiatzii...
..cu capacul--mai lasa-ma in ( ) mea, daca e, zice el, nu tu... .plus ca NU sunt pe teren, sa fac rost..Sa NU te mai f. grija de altzii  
...ziceai ca vii p'aci???stai sa m'ajuti la trab???


pus acum 13 ani
   
angelinno
Vizitator



    Ocolesc cartierul tau!!!


pus acum 13 ani
   
nTelectualu
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 4006


pus acum 13 ani
   
nTelectualu
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 4006
..am lucrat sambata la al doilea trabant, in curentul de pe strada si'am facut traheo-laringita. //sunt ragusit-tusesc-harai in piept...m'a luat  naiba, cu varsta asta inaintata...  
..rezume': sunt iar bolnav...


pus acum 13 ani
   
RaduI
admin.

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 3419
Mie cand mi se intampla sa ragusesc asa, imi placea al naibii sa cant ! Iesea de un mare fel 

_______________________________________
VW1200/1964
MZ ES 175/1, 250cc / 1960

-------------------------------------------------------------------------- , ,

pus acum 13 ani
   
angelinno
Vizitator



Bea doua outze crude!Cu paiul.Sa vezi minune!!

pus acum 13 ani
   
nTelectualu
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 4006
..am editat...   ca ce scrisesem nu suporta nici hartia..chiar igienica..    vezi ce zici si termina cu prostiile!

pus acum 13 ani
   
angelinno
Vizitator



Bah,io zisei outze.Proaspete.Preferabil de prepelitza.Le bati cu mixerul,pui s-o lingura de miere,adaugi 1/4 pahar de lapte si gata...Gata raguseala si durerea de amigdale...
Daca tu te gandesti la prostii...
Ia-ti atunci de la farmacie niste chestii de sinteza.Costa.Dau reactii adverse.Si imbogatesti marii farmacisti..


pus acum 13 ani
   
nTelectualu
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 4006
am luat ,,sinteze'' d'alea... ..sa vedem, ca nu trece peste noapte...
...la restul--daca vorbesti in dodii, pricep ce vrea phoo..a mea... ..zi, ca sa scutesc din timp, adresa, unde sa vin sa te ,,troznesc'' ..sa nu fiu nevoit sa intreb prin satu' tau de tine...


pus acum 13 ani
   
angelinno
Vizitator



Indrazneste-numa!Ca pun ratzele pa tine!
Am niste ratze,mari-babane,rele de zici ca-s caini.Musca,impung,si dau si cu copita!
Daca nu-ti tece cu sinteze,as putea sa-tzi dau doua oua de ratza.Da nu vin la tine in cartier!
Facem drumu juma/juma!


pus acum 13 ani
   
nTelectualu
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 4006
..mai, ia mai lasa-ma cu oualelele!!!!!!!!   tale...am zis NU!!
..ia vezi, naibii, poate te-a fraierit ala dela care ti-ai luat ratele si ele sunt...gashte!   fermecate.
..uite, unu' ca mine..ce zici???





pus acum 13 ani
   
RaduI
admin.

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 3419
adica, si ala e racit ?

_______________________________________
VW1200/1964
MZ ES 175/1, 250cc / 1960

-------------------------------------------------------------------------- , ,

pus acum 13 ani
   
nTelectualu
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 4006
..nuuuu...dilu...  

pus acum 13 ani
   
angelinno
Vizitator



Diluu?  sau DILIUU!

pus acum 13 ani
   
nTelectualu
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 4006
..da' adormita raaau lumea p'aciulea..io si angelino mai deschidem botu'...asa...o fi bine???? ...nu  vi se pare???

pus acum 13 ani
   
nTelectualu
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 4006
..ce ciudatenie...   ma suna azi ,,cineva'' : baai, ce s'au ,,luat'' aia la...masina mea, non air coled, sau cum ii zice la topicu' ala...acu' citii...urata chestie... ..de aia e tacere p'aci..a ,,plouat'' acolo...  

Modificat de liviu-ratb (acum 13 ani)


pus acum 13 ani
   
angelinno
Vizitator



Io-te!Itzi trecu raguseala!De la chimicalele-alea tzi se trage!
De ce mashina se lua si cine?! Ca io nu te mai sun si nici pe la tine nu mai vin!!!    

Si de dat cate-o geana probabil dau doar io cu tine c-a venit primavara ,lumea are treaba,gradinareste,broscareste,etc,etc...

zisesi pe undeva sa editez ,sa sterg sa nush ce,nu inteleg despre ce e vorba,zi-mi in privata!!

Modificat de angelinno (acum 13 ani)


pus acum 13 ani
   
nTelectualu
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 4006
..lasa..bre...
..imi trecu' raguseala da' ma lua viroza din nou..pzdms...iar antibiotice..iar injectii...am vena plina de gauri...cand ma ia ameteala, mai fac o doza...
..da' ce nu ma suni'???ai saracit???  


pus acum 13 ani
   
RaduI
admin.

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 3419

liviu-ratb a scris:

...am vena plina de gauri...cand ma ia ameteala, mai fac o doza...

incearca pe nas 


_______________________________________
VW1200/1964
MZ ES 175/1, 250cc / 1960

-------------------------------------------------------------------------- , ,

pus acum 13 ani
   
Pagini: 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 ... 23  

Mergi la