Aircooled Forum
Forumul unui grup de pasionati ai fenomenului VW Aircooled
Lista Forumurilor Pe Tematici
Aircooled Forum | Reguli | Inregistrare | Login

POZE AIRCOOLED FORUM

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
crazygirl Profile
Femeie
22 ani
Buzau
cauta Barbat
26 - 80 ani
Aircooled Forum / CALATORII si INTALNIRI / Cu "broscuta" la cules de mere Moderat de BubuL, MikeRG, MishuL, tipatescu
Autor
Mesaj Pagini: 1
Toni
Broscar pasionat

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 677
Dragi prieteni forumisti,

Potrivit prognozei meteo, sambata asta va fi vreme frumoasa ( ). Asadar, o buna ocazie de a iesi din Bucuresti cu masinile (broaste, busuri, Type 3, Karmann), ba chiar si cu plasticele, si de a experimenta un lucru in premiera absoluta in Romania: o excursie la o livada de meri, unde sa-ti culegi singur, direct din pom, fructele pe care sa le consumi in familie in urmatoarele citeva saptamani.

Preturile sunt garantat sub cele de la supermarket sau de la piata iar fructele sunt naturale fara multitudinea de chimicale din fructele de import, dar cel mai mare castig este un week-end petrecut in natura, la tara, unde ne putem convinge pe noi si pe copiii nostri, cei care ii avem, ca merele, perele, gutuile chiar nu cresc la supermarket in caserola.

Livada mea de meri se afla la Maldaresti, chiar linga Horezu, in judetul Valcea ( ). Pomii pitici, care au intrat anul acesta pe rod deplin, sunt din soiuri superioare: Generos, Florina, Mutsu-Crispin, Granny Smith, Ionagold. In livada veche, desi de calibru mai mic, merele din soiurile Jonathan, Reinette, Cretesti, Starkinson, Golden Delicious sunt la fel de delicioase!

Exista, la ferma, gratar (lemne din partea casei!), utilitati, loc de joaca pentru copii, loc de parcare ingradit. Peisajul subcarpatic, mai ales toamna, este extraordinar. De pe dealurile de la Maldaresti se pot vedea Muntii Paring, iar in imprejurimi, la 10-20 km se afla Pestera Muierii si Pestera Polovragi, manastirile Bistrita, Polovragi, Arnota si Manastirea dintr-un lemn. Si in Maldaresti se afla locuri interesante: culele Greceanu si Duca, precum si casa memoriala I.G. Duca.

Amatorii de off-road au ocazia de a se plimba cu IMS-ul pe dealurile accidentate din zona. Satisfactie garantata!

Cei care doresc sa ramina si duminica se pot caza la pensiunile din Horezu ( ; ; ) .

Eu va astept sambata 24 oct la orice ora. Va rog insa sa imi confirmati venirea telefonic sau pe forum (aici sau pm) ca sa va pot indica exact locul unde trebuie sa ajungeti.

Orice alte informatii utile puteti obtine la: tel. 0722221351 sau 0744899091 – Toni Conecini


pus acum 14 ani
   
Toni
Broscar pasionat

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 677
poze....din pacate pe acest forum se incarca foarte greu poze folosind conexiunea vodafone pe care o am eu disponibila la tzara. cine doreste sa vada mai multe poze, ...pe vwf


85.8KB

Modificat de Toni (acum 14 ani)


pus acum 14 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la