Aircooled Forum
Forumul unui grup de pasionati ai fenomenului VW Aircooled
Lista Forumurilor Pe Tematici
Aircooled Forum | Reguli | Inregistrare | Login

POZE AIRCOOLED FORUM

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Iasminica
Femeie
24 ani
Arad
cauta Barbat
24 - 52 ani
Aircooled Forum / broscar in timpul liber / Tara Frumoasa-cinste cui te-a scris Moderat de BubuL, MikeRG, MishuL, tipatescu
Autor
Mesaj Pagini: 1
angelinno
Vizitator



Pentru ca incepusem s-o dau de garduri prin alt topic-fara sa imi dau seama-multumesc celui ce-mi atrase atentia,incerc sa mut aici un traseu pe care eu l-am facut in vreo 5 zile,fara sa gonesc ca la raliu si cu-n plastic comun,poate doar Ranca nu s-ar fi pretat unui broscoi,sunt vreo 12 sau 15 km de urcat si bineinteles de coborat,inainte de Obarsia Lotrului ,drumul e intrerupt circulatiei(se reface pana la Sebes).
Deci,reiau:


pus acum 13 ani
   
angelinno
Vizitator



Am fost in astea cateva zile trecute-din pacate cu plasticu-cu colega de camera si mostenitorul,ca tocmai a terminat 8 clase.
Traseul a fost:Busteni-Tg.Ms-Bistrita-Vatra Dornei-Borsa-Sighet.Peisaje superr.Drumuri:nota 9.50.Am gasit si vreo 2 broscute:MM 71 UAK si mai incolo CS nu stiu cat UAC.Valea Izei,ca in secolul trecut,case,obiceiuri,traditii.Horinca de 52-58 grade.Lume din cale afara de serviabila.Preturi:de ras,cazare 2-3 margarete 50-70 roni/seara.Halelala:iti trebuie burta de popa.Cascada cailor-nemaipomenita,in schimb la telescaun trebuie musai 10 capete de vita furajata sau sa platesti 10 belete.Altfel nu pornesc instalatia...

_______________________________________
Sa ne-avem bine!





Apoi:Sighet-Baia Mare-Dej-Cluj-Turda-Alba-Hateg-Caransebes.Drumul,ceva mai prost,nu i-as da mai mult de 8.Peisaje de vis.Salina Dej nu se viziteaza,in schimb Salina Turda-superr.Cheile Turzii-inchise din cauza ploii si aluviunilor.Manastirea Ramet si Cheile Rametului de nota 10-drumul pana acolo cosmar.Nu am ales varianta Campeni-Abrud-Brad tot din cauza de drum de toata jena,chiar daca Cheile Ampoitei sunt ispititoare.
Cazare Caransebes-nota 10,50 ron/noapte.Haleala100 roni trei suflete,ciorbe,fripturi,salate,desert.Horinca separat de la pachet si 4 beri la alta terasa-din apa pura de Harghita-3 lei berea si 6 lei 2 freshuri pentru minor si jumatatea ce imi poarta numele.Fete multe si frumoase foc:   Doar mi-am clatit indeluuuung ochii.Am avut de acasa,la pachet...

_______________________________________
Sa ne-avem bine!




Caransebes-Resita-Anina-Oravita-Valea Nerei(vis paradis)-Oravita-Bazias-Moldova Noua-Orsova.Drumul,ca asfalt destul de prost,peisaje magnifice.Din Pacate am ajuns destul de tarziu la Potoc-Sasca si ma prindea noaptea catre Lacul Ochiul Beiului si Cheile Nerei.De asemeni trenul Anina-Oravita trece de trei ori pe zi(e prima cale ferata din Romania-1863)si locomotiva cu aburi e defecta  si poate deja e taiata si data la scrap.Muzeul de locomotive de la Resita e interesant,din pacate putine indicii tehnice,in schimb in Oravita se poate vedea primul teatru din tara.Vegetatie bogata ,impresionanta,multi,multi tei,pini,salcami...Dunarea,impresionanata,chiar daca drumul e  asa si asa,uitandu-ma la vecinii sarbi,eee,tuneluri,viaducte si la noi abia se fac niste consolidari..Cazanele mari si mici,Decebal cu nasul reparat si acolo multa fauna la produs.Orsova impresionanata,in schimb  muuulte peturi si alte cele aduse de Cerna.Cazare 120 apart,3 stele,haleala echitabil,un pic mai scump ca in Banat.
Herculane-Izverna(satul Angelicai Stoican),Ponoare-cu podul natural-Baia de Arama-Hobita lui Brancusi-Ududala(satul lui Codin-o piesa veche a lui Dolanescu)-Tismana-Coloana Infinitului si celelalte piese de arta din orasul in care am fost soldat-Rinca.
Doamne ce-a crescut Ranca-acum 23 de ani nu era decat cabana militara,cabana civila si cateva stane.Acum,vile ,pensiuni si hoteluri pana la poalele varfului Papusa.Peisajulumnezeiesc.Chiar de am urcat 12-15 km numai cu a 2-a si f putin cu a 3-a si la un moment dat putea a ambreiaj incins,a facut toti banii.Liniste si un aer paradis.Si la Busteni,pe platou e liniste si aer insa la Ranca e mai,mai.Cazare tot ca la Orsova,halelala asisderea,drumul ceva mai prost-Valea Cernei...jenant chiar.
Ieri,Ranca-Baia de Fier,Pestera Muierilor,Pestera Plovragi,Manastirea Polovragi(sa mai ierte Domnul crosnia de pacate)-Pietrari(satul Mariei Lataretu)-Horezu(cascat gura la oale si ulcele)-Govora-Rm Valcea-Pitesti-Targoviste-Sinaia-Busteni.
Pacat de Herculane,pe unele obiective,Hotelul Roman,Hercule,Ferdinand lasate in paragina,scris cu grafiti:m--e niste echipe de fotbal,nelu+nina=love,anca suge p-,etc.
Una peste alta:2000 km,cca 6 l/suta otet la plastic,2 litri de horinca pentru gurita mea,20 de beri,2000 de poze(colega e fotograful familiei,io n-o sa descarc decat vreo cateva cu niste masini).70 % din drum corespunzator,am mai ratat cate ceva:Manastirea dintr-un lemn,Poiana Narciselor,Cheile Nerei(poate la toamna)Manastirea Cotmeana.N-am luat niciun radar din cele cateva zeci intalnite.La Dedulesti am luat cirese cu 10 ron/kg,la Chindia Targoviste n-am mai intrat ca incepuse ploaia si juniorului ii era foame si mie sete.
Avem o tara frumoasa..Sa ne-o cunoastem sanatosi.

_______________________________________
Sa ne-avem bine!





_______________________________________
Sa ne-avem bine!


pus acum 13 ani
   
angelinno
Vizitator



Un broask de mm,pe mosia lu'Telcean

tara cui te-a scris broask mm,pe mosia lu'telcean

54.4KB


pus acum 13 ani
   
angelinno
Vizitator



altele:

tara cui te-a scris altele:

40.4KB


pus acum 13 ani
   
angelinno
Vizitator



un fier

tara cui te-a scris fier

56.3KB


pus acum 13 ani
   
DanielT
Broscar pasionat

Din: Bucuresti/Crangasi
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 658
Chiar a fost un traseu nemaipomenit. Pacat ca nu ai si poze din locurile astea.
Eu tocmai am facut o descindere la mare cu broasca, la dus Bucuresti-Urziceni-Slobozia-Harsova-Constanta, nemaipomenit drumul, gol, fara gropi, o placere sa mergi cu broasca. Intoarcerea pe Autostrada, nasol, aglomerat de la Constanta la Cernavoda si dupa aia numai beliciune pe A2, nu mai merg pe acolo in concediu.
Oricum e o placere cu broasca la drum lung.


_______________________________________
(0\_||_/0) VW 1300 '72
"I am of course notoriously hooked on cigarettes....A fire at one end and a fool at the other"Kurt Vonnegut
"Kein Alkohol ist auch keine Lösung" Die Toten Hosen

pus acum 13 ani
   
angelinno
Vizitator



Neata,ooo n-am poze???Vreo 2500.Cu nori,cu caini,cu cai,cu flori,case,ape,inundatia de pe Dn1 de la Jucu...Trebuie sa le pun intr-un album separat.
Drumuri bune.
Sunt convins ca e placere sa mergi cu broscuta,numai ca a mea e bucati si ca sa impac si casa si varza a trebuit sa merg cu plasticu...Va veni si vremea sa pun broscuta pe drum...

Modificat de angelinno (acum 13 ani)


pus acum 13 ani
   
angelinno
Vizitator



Valea Izei:VW

tara cui te-a scris valea izei:vw

42.8KB

Modificat de angelinno (acum 13 ani)


pus acum 13 ani
   
angelinno
Vizitator



Cascada cailor:Spectacol super!

tara cui te-a scris cascada super!

66.1KB


pus acum 13 ani
   
angelinno
Vizitator



Un coleg(colega)la Caransebes

tara cui te-a scris caransebes

44.4KB


pus acum 13 ani
   
angelinno
Vizitator



Special pentru Dan:casa de pe valea Izei

tara cui te-a scris special pentru dan:casa valea izei

49.6KB


pus acum 13 ani
   
angelinno
Vizitator



a

tara cui te-a scris

44.4KB

Modificat de angelinno (acum 13 ani)


pus acum 13 ani
   
angelinno
Vizitator



am dublat-o...

tara cui te-a scris

43.4KB


pus acum 13 ani
   
angelinno
Vizitator



Salutare,sa incerc sa mai pun niste poze cu urmatoarea explicatie:nu am postat aici sa ma dau rotund sau umblat ci strict cu scopul de a arata si altor concetateni cate locuri frumoase avem:

tara cui te-a scris incerc mai pun niste poze urmatoarea postat aici dau rotund sau umblat strict

40.4KB


pus acum 13 ani
   
angelinno
Vizitator



Resita

tara cui te-a scris resita

29.6KB


pus acum 13 ani
   
angelinno
Vizitator



Salutare,
In acest week-end,chiar daca era intalnirea de la Odorhei,n-am avut incotro si a trebuit sa urc la Pestera Ialomitei.
Peisajul si vreamea:superbe.Am urcat pe la Cuibu Dorului,Dichiu,Bolboci,incet,incet cu plasticu'din pacate.Cu patru suflete.Drumul s-a mai refacut,pentru un profesionist cu multi km si multe drumuri pe munte a fost destul de facil.Am dormit la Schitul Pestera:100 roni/noapte,doua locuri,curatel,liniste,baie,tot confortu.
Spre deosebire de Bolboci si Cheile Tatarului,Laptici si Brateiu unde gratare si manele si toate cele,lume muulta,masini si mai multe,aici la Shit,liniste si pace.Calugarii de aici au mesterit si o mica pastravarie,o frumusete,ce-i drept pastravioru cam scumpicel,35 roni kg,da e indigen,alt gust,altceva.
Turiste,muulte,multe,sa iti tot clatesti ochii,pana aici multe atv-uri(eu le urasc)insa pestera face toti banii!Intrarea e 6 roni si ai ce vedea.
Pacat doar ca pe unele pietre vesnicele inscriptii scrijelite de prin toalete publice.
Gratar de nota 10,seara senzatii tari ca vine o martinica cu 2 pui si nu prea se sinchiseste de latraturile Corei(cateaua staretiei)
Daca vreti poze,da-ti-mi un Pm!
Respecte si drumuri bune! 


pus acum 13 ani
   
BubuL
Moderator

Din: Boue_qui_reste
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 1710
Asa-i omul de la munte: isi face week-endul la munte!
In Bucuresti, pastravu-i la juma' de pret... o fi transportul mai ieftin sau inoata singur pina in lacul Morii...


pus acum 13 ani
   
tipatescu
Moderator

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 1459
Aia nu cred ca au habar de pretul la pastravi ... pur si simplu cresc pastravi pt ei ... daca vine cineva si vrea sa manance, ala e pretul ... nu ii intereseaza sa vanda. Am vazut asta si la Tismana ...

pus acum 13 ani
   
angelinno
Vizitator



Alti "banditi "si la Tismana!Da,nu e vorba de pret,structurat pe costuri fixe+variabile+profit-impozit,taxe,etc,atata il dau ei.E mult mai ieftin in super si hipermarket,si e mult mai ieftin la Azuga,aici e vf de munte....Drumuri bune!

pus acum 13 ani
   
angelinno
Vizitator



Salutare,a cui esti neamule??

tara cui te-a scris salutare,a cui esti neamule??

45.2KB


pus acum 13 ani
   
angelinno
Vizitator



Si inca una

tara cui te-a scris inca una

41.1KB


pus acum 13 ani
   
angelinno
Vizitator



Salutare,
Ma bate gandul,pana ies la pensie-mai am dupa proaspata lege 22 de ani sa imi fac o moshioara,aici p-aproape.In Oltenia,e si foarte departe si s-ar putea,peste douaj'de ani sa fie desert.Deci am purces acu vreo trei saptamani in zona harkov sa imi caut un petic sa imi ridic o coverca.
M-am saturat de atata iarna,frig si umezeala,am facut ciuperci.

Modificat de angelinno (acum 13 ani)


pus acum 13 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la